O nama

Dom > O nama

Guangzhou Jiema Heat Exchange Equipment Co, Ltd (u daljem tekstu JIEMA), osnovana 2005. godine i nalazi se u Guangzhou ekonomskoj i tehnološkoj razvojnoj zoni, poznati je dobavljač opreme za izmjenu topline u HVAC-u, grijanje prostora, hlađenje, klimatizacija, elektrane , hemijska postrojenja, petrokemijska postrojenja, rafinerije nafte, prerada prirodnog gasa, prečišćavanje otpadnih voda, pomorstvo, proizvodnja papira, čeličana i hidraulični sistem u Kini.


U 2011. godini kompanija je uložila 20 miliona u provinciju Hubei, Kina, na površini od preko 70.000 build, kako bi izgradila industrijski park JIEMA, uključujući prateće objekte kao što je centar za preradu plijesni, centar za proizvodnju brtvenih brtvi i centar za proizvodnju izmjenjivača topline i tlaka. oprema za brodove.


JIEMA je u posjedu različitih naprednih uređaja za proizvodnju izmjenjivača topline i opreme za strojnu obradu: hidraulični stroj namijenjen za pločasti izmjenjivač topline, oprema za valjanje ploča, oprema za rezanje ploča, oprema za žigosanje, oprema za valjanje limova, oprema za namatanje lima i razni alatni strojevi.


Proizvodni procesi JIEMA-e se izvode u strogoj saglasnosti sa nacionalnim standardima - pločasti izmjenjivač topline (GB16409-199) i hladnjak zraka i grijač zraka (GB / T14296-1993), kao i proizvodni standardi za posude pod pritiskom klase I i klase II.


Sa snažnom tehničkom snagom, JIEMA posjeduje snažne inženjerske tehničare koji su se godinama bavili dizajnom opreme za izmjenu topline i toplinske energije, uključujući inženjere sa višim stručnim zvanjima. JIEMA je održavala dugoročnu tehničku komunikaciju i kontakt sa profesionalnim akademijama. JIEMA može da obezbedi tačna, pouzdana i efikasna sistemska rešenja i odgovarajuću opremu za razmenu toplote u skladu sa stvarnim zahtevima korisnika.


Pridržavajući se korporativnog duha “Uspostavljanje poslovanja kroz dobru vjeru i pobjedu kroz visoki kvalitet” i filozofiju “Kontinuiranog razvoja i stalne inovacije”, JIEMA pruža klijentima opremu za izmjenu topline sa boljim performansama, nižom cijenom i odličnom uslugom. .


JIEMA proizvodi uglavnom obuhvataju pločasti izmjenjivač topline, izmjenjivač topline sa ljuskom i cijevi, zračno hlađeni izmjenjivač topline, izmjenjivač topline, izmjenjivač topline s plavom cijevi, izmjenjivač topline plin-plin, kotao, izmjenjivač topline ploče i ljuske, lemljeni izmjenjivač topline, izmjenjivač topline, radijator, posuda pod tlakom, spremnik reaktora, isparivač, kondenzator, hladnjak zraka i grijač zraka itd.

Guangzhou Jiema toplote Exchange opreme Co., LtdTelefon: +86-20-82249117