Vazduh Preheater od razmenjivač toplote vazduh bakarnu cev

Cijev vazduh razmenjivač toplote Tube opis proizvoda vazduh razmenjivač toplote je vrsta vazduh pred-grejalica koja intenzivno zatvorila u Kini. Sastavljena od mnogih čelične cevi, koje su Lubiиasti odgovaralo fizičkom i Kolebljivi način. Dva kraja cevi su soldered do table cev da formira na aproksimacije...
Product description

Cijev vazduh toplotni izmenjivač

Opis proizvoda

Cijev vazduh toplotni izmenjivač je vrsta vazduh pred-grejalica koja intenzivno zatvorila u Kini. Sastavljena od mnogih čelične cevi, koje su Lubiиasti odgovaralo fizičkom i Kolebljivi način. Dva kraja cevi su soldered do table cev da formira kubnih cev kofer sa određene površine za grijanje.


Funkcija

Ovaj proizvod intenzivno zatvorila u klima, održati grejanja i projekata. Kao idealan za podršku proizvoda za zapregu jedinica ažurirani vazduh i vazduh procesor, može takođe se povezati vazduhu cevi za nezavisnu preopterećenosti za za hlađenje ili lož svrhu.


Osnovan 2005 godine, JIEMA je jedan od vodećih vazduh preheater bakarnu cev vazduh razmenjivač toplote proizvođača i dobavljača u Kini za svoje odlična usluga i kvaliteta proizvoda. Dobrodošli kupiti prilagođene toplotni izmenjivač u niskoj ceni od naše fabrike. Takođe nudimo vam kotaciji konsultacije ako je potrebno.

Hot Tags: Er preheater od razmenjivač toplote vazduh bakarnu cev, Kina, fabrika, proizvođača, dobavljača, prilagođene, citat, jeftine, kupiti
Srodni proizvodi
Istraga

Guangzhou Jiema toplote Exchange opreme Co., LtdTelefon: +86-20-82249117