Visoka efikasnost inteligentna tablica razmenjivač toplote jedinica dobrog kvaliteta

Razmenjivač toplote jedinici proizvoda opis toplote izmenjivač jedinica je dizajniran da automatski i neprekidno konvertujete toplotu obezbedila jednokratnih termalne mreže u toplotu za domaće vode i grijanje vode potrebne od strane korisnika. Sastoji se iz pločasti razmenjivač toplote, pumpa za cirkulaciju, vode...
Product description

Toplotni izmenjivač jedinica

Opis proizvoda

Heatexchanger jedinica je dizajniran da automatski i neprekidno konvertujete toplotu obezbedila jednokratnih thermalnetwork u toplotu za domaće vode andheating voda potrebna od strane korisnika. Sastavljena od pločasti razmenjivač toplote, pumpa za cirkulaciju, vode monitoringom pumpa, termometar, MANOMETAR, kao i Razni senzori, naftovode i ventili. Može se montirati s vodom dopunjava sistem, pritisak stabilizingsystem, menja frekvenciju protok sistem za kontrolu prema customers'requirements.

Glavne karakteristike

Inteligentnom kontrolom potpunu kontrolu funkcije, visoka kontrola preciznosti, stabilan i pouzdan rad.

Jedinice možete prilagoditi toplotni izvor i toplu vodu za nabavku prema Spoljna temperatura, temperatura lulu primarne i sekundarne mreže, pritiska i drugih parametara, samim tim imati značajan razgovor efekat toplotnom energijom i električne energije u sistemske operacije.

Sistemska komponenta je visoka pouzdanost. JIEMA srednje-efekat tanjir toplotni izmenjivač je usvojen u jedinici. Svi inteligentni elementi su uvezene, uključivaće stabilan i pouzdan rad, kao i dugo rokom trajanja.

Automatska kontrola sistema pritisak, temperatura ili fluksa; visoko intelligentization i stepen automatizacije; jednostavno rukovanje

To omogućava za daljinski nadzor i njegovo spuštanje između ručnu kontrolu i automatsku kontrolu.

Jedinice karakterišu razuman rasporeda koji omogućava ne samo kompaktnu strukturu ali takođe zgodno inspekcije i popravke.

Takođe odlikuje mala Kvadratura okupirana, razgovor infrastrukturna ulaganja, kao i praktičan instalacije i održavanja, čime se može primeniti na različite temperature nabavku prilikama, kao i ispunjavanje uslova za nabavku raznih toplote.


Sistemski grafikon jedinice u razmenjivač toploteOsnovan 2005 godine, JIEMA je jedan od vodećih visoka efikasnost inteligentna tablica razmenjivač toplote jedinice sa dobrog kvaliteta proizvođača i dobavljača u Kini za svoje odlična usluga i kvaliteta proizvoda. Dobrodošli kupiti prilagođene toplotni izmenjivač u niskoj ceni od naše fabrike. Takođe nudimo vam kotaciji konsultacije ako je potrebno.

Hot Tags: visoka efikasnost inteligentna tablica razmenjivač toplote jedinica dobrog kvaliteta, Kina, fabrika, proizvođača, dobavljača, prilagođene, citat, jeftine, kupiti
Srodni proizvodi
Istraga

Guangzhou Jiema toplote Exchange opreme Co., LtdTelefon: +86-20-82249117