SUS304 Obline punom zavarene tanjir i ljuske razmenjivač toplote

Tanjir i tuba razmenjivač toplote opis proizvoda tanjir i ljuske toplotni izmenjivač radi tako svestran dizajnom koji kombinuje snagu za ljuske i cevi izmenjivača sa toplinsku efikasnost od tablica izmenjivača, koji čini tanjir i ljuske izmenjivača toplote većoj efikasnosti. Tanjir i...
Product description

Tanjir i cevi izmenjivača toplote

Opis proizvoda
Tablica i-Šel toplotni izmenjivač je aversatile dizajn koja kombinuje snagu ashell i cevi izmenjivača sa toplinsku efikasnost od aplate izmenjivača, koji čini tanjir, a ljuske razmenjivač toplote radi većoj efikasnosti.
Tablica andShellHeat izmenjivač struktura
Tanjir i ljuske razmenjivač toplote performansi

1. standardni dizajn temperatura:-80℃ ~ 300℃

2. poseban dizajn temperatura:-195℃ ~ 500℃

3. standard dizajnirati pritisak: 1, 6, 10, 16, 20, 50 Bar

4. Spcial dizajn temperaturi: vakum ~ 70 Bar

5 Ingel toplotni transfer oblasti: 0.016 ~ 2.0M 2

6 dizajn aplikacije: sazima, isparavanja, tečni - likvidna, Gas - likvidna, Gas - gas

7 temperatura razlika: min 1℃


Funkcije

1. visokog pritiska i visoke temperature mogućnost rada sa njene okrugle i u potpunosti zavarene izgradnje, Vahterus jedinica nudi izdržljivi rešenje koje mogu da podnesem Visoki pritisak i temperatura.
2. Kompaktne veličine

JIEMA PSHE zahteva samo 25% površine u odnosu na Shellandamp; Tubeheatexchangers, međutim, to je moguće konstruisati PSHE izmenjivaиa withover 2000 mtr² područja za prenos toplote. Kompaktne veličine u JIEMAPSHE minimizesinstallation, radom i troškovi održavanja, koje ponovo savesenergy i životne sredine.

3. izgradnja robusne i bez zaptivačem
Zaptivna bez izgradnje je dovoljno izdržljivi za najstrozijih pitanja održavanja andprevents uslova i nema leakages u vrlo visokim /low pritisak na andtemperatures.

4. visoku toplinsku efikasnost
Izgradnja na JIEMA PSHE kreira visoko turbulencije između theplates, što omogućava vrlo visoku toplinsku efikasnost. Ovo omogućava korisniku da
potpuno iskoristio rešenje za prenos toplote acompact u krajnosti temperatureand pritiska, koje nije bilo moguće u tradicionalnom Kompaktne izmenjivače.

Varijacije proizvoda:

1. tablica andamp; Ljuske u potpunosti zavareni
Ovaj razmenjivač toplote sa agasket bez ljuske izgradnje nudi značajne
u poređenju sa Shell andamp; za uštedu prostora Cijev izmenjivače.

2. tablica andamp; Ljuske koje se odvajaju
U Detachableversion nudi veću fleksibilnost upotrebe tako što ćete mu se u potpunosti
Zavarene tanjir paket biti potpuno izdvojena od ljuske za inspekciju
ili čišćenje. Ovo se postiže uz upotrebu aflanged i otperjala shellconstruction.
Kaseta tip tablica čopora omogućava brzo i lako uklanjanje i -meseиna, stoga, ensuringthat proces pauze je nastavio da aminimum.

3. tablica andamp; Kompakt ljuske
Model je razvio Vahterus ponuditi jedinica za čak kompaktniji od standardnih PSHE konstrukcija. Pomoću aclever sistem od unutrašnjih flowdirectors, to je moguće imati sve 4primary i sekundarnog fluida connectionson jedan kraj jedinice, čime se smanjuje potreban prostor i dalje.

4. tablica andamp; Ljuske sistemi
Sistem za JIEMA tanjir i Shell uključuje aunique kapljica za razdvajanje, whichbrings o prostor štednja u poređenju sa tradicionalnim modelima.

5 tablica andamp; Ljuske u kombinaciji

JIEMA u kombinaciji je odličan rešenje kada prostor je vrlo ograničen, a evenmore je potreban prostor da sistem, model može da ponudi, koji makesintegrationand instalacija lakše.


Aplikacije

1. hlaрenja industrijskim aplikacijama

2. energija i marinac aplikacija

3. hemijsku i petrohemijsku industriju aplikacije

4. farmaceutskoj i prehrambenoj industriji aplikacije

5 opšte mašine i oprema za aplikaciju


Osnovan 2005 godine, JIEMA je jedan od vodećih sus304 obline pune zavarene tanjir i ljuske razmenjivač toplote proizvođača i dobavljača u Kini za svoje odlična usluga i kvaliteta proizvoda. Dobrodošli kupiti prilagođene toplotni izmenjivač u niskoj ceni od naše fabrike. Takođe nudimo vam kotaciji konsultacije ako je potrebno.

Hot Tags: SUS304 obline punom zavarene tanjir i ljuske razmenjivač toplote, Kina, fabrika, proizvođača, dobavljača, prilagođene, citat, jeftine, kupiti
Srodni proizvodi
Istraga

Guangzhou Jiema toplote Exchange opreme Co., LtdTelefon: +86-20-82249117