Razmenjivač toplote prenosivi tanjir nerđajući čelik

Prenosive tablice razmenjivač toplote proizvoda opis JIEMA pločasti razmenjivač toplote je vrsta razmenjivač toplote od tanke metalne ploče koje pritisnuo talasasti oblik, zatim naslagana i popravio sa zavrtnjima u okvir. Uske i nasilno kanali su formirane između dve ploče. Onda, toplotu exchange...
Product description

Prenosivi pločasti razmenjivač toplote


Opis proizvoda

JIEMA pločasti razmenjivač toplote je vrsta razmenjivač toplote od tanke metalne ploče koje pritisnuo talasasti oblik, zatim naslagana i popravio sa zavrtnjima u okvir. Uske i nasilno kanali su formirane između dve ploče. A onda, toplotu exchange može biti održan kada toplu i hladnu radi Fluidne tokova kroz kanale.


Strukturne kontni pločasti razmenjivač toplote

Komponenta materijal

Toplotne razmene list: SUS304, SUS316L, SMO254, titanijum, nikla, Hastelloy legura

Zaptivna foka: NBR, H-NBR, EPDM, podloga za hranu, fluora gumene, silikonske gume

Okvir: ugljen čelik, nerđajući čelik, presvučene nerđajući čelik

Pogledaj ga grom: pocinkovani karbonski, nerđajući čelik

Interfejs: gume, ugljen čelik, nerđajući čelik

Vodič traka: pocinkovani karbonski, nerđajući čelik

Uvod u list

1. jedinstvene strukture usmeravanje oblast možete uravnotežiti fluida distribucije.

2. list je jedinstveni linearne i planar pozicioniranje strukturu, koja može da smanji mogućnost za Inter lista malposition.

3. fileta u listu su "Interlocked" strukture koja omogućava međusobno ukrsti listova.4. dizajn veliki ugao talasi mogu da uzdignu koeficijent prolaza toplote sa prilično velika smanjenja otpora.

5 od malog ugla talase dizajna omogućava za smanjenje degradacije otpora i karakterišu koeficijent prolaza toplote nisko postavljen.

6 odgovarajući list treba da bude razumno izabrana vrsta prema uslovima rada za vreme designselection parametre kako bi se ostvario najbolji uticaj aplikacije.7 gornju vodilicu traka je dizajnirana sa dvostruko padinama, što može poboljšati stabilityof posteljinu.

8. iznutra deo Pogledaj ga odbor je od bushing prsten struktura, što može poboljšati preciznost koji se podudaraju.

Tek je 9 nazubljeni rebraste list karakterišu velike toplote za prenos efikasnosti; Pored toga, u obliku net kontakti se formira u međusobno rezervi pravcima nakon što je čitav aparat se montira, u kojima dobar pritisak otpora.Uvod u zaptivanje zaptivačem

Zaptivanje Zaptivna je umetnut i sredio da prorez u list za razmenjivanje toplote, u kojima lako umetanja i zamena za zaptivanje zaptivačem, što može značajno smanjiti nadoknade vremena. Zaptivanje funkcija je odvojen od popravljanja funkcija. Čak i ako neki "stege" sa popravljanjem funkcija propasti, sa zaptivačem mogu da imam zaptivanje funkcija na konektor.
Materijalni opis

Šifra

Primenljivo Temperature (ºC)

Antikorozionu performanse i primenljive prilikama

NBR

N

-20~110

Toplog vazduha, vode, -polarni ulja i mineralne
ulja, maziva i silikonskim uljem, itd.

EPDM

E

-50~150

Isparenja, polarni hemijske srednje, alkohol, slaba kiselina, slabo alkalnu i modifikovao agenta, itd.

F

C

-40~100

Amonijak, mineralna ulja i maziva itd.

Virton

F

0~180

Neorganske kiseline, alkali, mineralno ulje i
Haloalkane, itd.

Silikonske gume

Q

-65~230

Otporna na hladna struja i suvog vrela


Glavne karakteristike

Super Logaritamska prosečna temperatura razlika:

Pločasti razmenjivač toplote je potpuno jasno punom countercurrent obrascu; koeficijent korekcije temperatura je 1.

Koeficijent prolaza topline

Corrugation lista u tanjir toplote exchange mogu da tečnost generisati turbulent protok sa manji broj Reynolds; njegov koeficijent prolaza toplote je 3 - 5 puta veći od od ljuske i tuba razmenjivač toplote, dostigavši 7, 000W/m2K i mudrost.

Mali prostor

Tablica razmenjivač toplote funkcije sažimanja strukturu. Toplota se jedna oblast po jedinici volumena je 2 - 5 puta veći od od ljuske i cevi izmenjivača toplote; oblast pod okupirali pločasti razmenjivač toplote je oko jedne petine na jednu desetinu oblasti okupirana od strane ljuske i tuba razmenjivač toplote, s obzirom da je isti zadatak razmenu toplote je ostvareno u njih.

Lakoжa i niska cena

Na list u pločasti razmenjivač toplote je samo 0,5 ~ 0,8 mm u debljini. Razmenjivanje toplote oblasti potrebno je manji je od onog potreban ljuske i cevi izmenjivača toplote, s obzirom da je isti zadatak toplotne razmene je ostvareno u njih. Težinu pločasti razmenjivač toplote je samo oko jedna petina težinu ljuske- i -iz cevi izmenjivača toplote.

Mala temperaturna razlika na kraju

Kada je u pitanju exchange toplote voda-voda, najniža temperaturne razlike na kraju može biti niža od 1℃, koji je izuzetno koristan za oporavak nisko-temperatura toplotne energije.

Koeficijent nizak blato

Blato koeficijent tanjir toplote exchange je mala iz sledećih razloga: nasilne turbulent Protok tečnosti uzrokuje nisko-mogućnost ispitivanje svih nečistoća; mrtva zona Inter lista kanala je mala; razmenjivanje toplote od nerđajućeg čelika je podloga glatka, što dovodi do manje korozivna prilaganja.

Exchange toplote sa više medija

Tablica toplote exchange omogućava razmenu toplote sa tri ili više medija preko srednjeg clapboard, koji se intenzivno primenjuje u mleko proizvoda

Prikladna čišćenje

Da pospremim list mehanički, sređujemo clamping munju u pločasti razmenjivač toplote da Olabavi povezivanje tablica i onda da istovarimo list, u kojima izuzetno pogodan održavanja.Osnovan 2005 godine, JIEMA je jedan od vodećih proizvođača inoxa prenosive tablice razmenjivač toplote i dobavljači u Kini za svoje odlična usluga i kvaliteta proizvoda. Dobrodošli kupiti prilagođene toplotni izmenjivač u niskoj ceni od naše fabrike. Takođe nudimo vam kotaciji konsultacije ako je potrebno.

Hot Tags: nerđajući čelik prenosivi pločasti razmenjivač toplote, Kina, fabrika, proizvođača, dobavljača, prilagođene, citat, jeftine, kupiti
Srodni proizvodi
Istraga

Guangzhou Jiema toplote Exchange opreme Co., LtdTelefon: +86-20-82249117