SUS 304 dijafragmu pritisak rezervoar pritiska plovilo /Air rezervoara

Kao neku vrstu opreme koju igra važnu ulogu u mnogim industrijama koje se odnose na nacionalnu ekonomiju kao što je petrohemijska industrija, industrija energije, naučna istraživanja i vojna industrija intenzivno primenjuju posuda pritisak opis proizvoda posuda pod pritiskom. Posuda pod pritiskom su lako...
Product description

Pritisak plovilo

Opis proizvoda

Kao neku vrstu opreme koju igra važnu ulogu u mnogim industrijama koje se odnose na nacionalnu ekonomiju kao što je petrohemijska industrija, industrija energije, naučna istraživanja i vojna industrija intenzivno primenjuju posuda pod pritiskom. Posuda pod pritiskom su lako je eksplodirao i zapalio, zbog ugrožavanja sigurnosti osoblja i opreme, kao i svojstva i izazivanje nesreće zagađivanja okoline zbog zatvaram, imajući "," Srednji "i" ostale uzroke.

Razreda posuda pod pritiskom preduzela JIEMA:

D1 (tip posuda pod pritiskom)

D2 (nizak tip II "i" Srednji posuda pod pritiskom)

Pritisak plovilo proizvode, proizvedene od strane JIEMA:

Toplotne razmene pritisak plovila: volumen toplotni izmenjivač i ljuske i cevi izmenjivača toplote, itd.

Reakcija pritisak plovila: reakcija Ketl, raspadanje kotao, raspadanje toranj i sintetizovao toranj, itd.

Odvajanje posuda pod pritiskom: znak za razdvajanje, apsorpcije toranj, sušenje toranj i zaglavlje parne distribucije, itd.
Osnovan 2005 godine, JIEMA je jedan od vodećih sus 304 dijafragmu pritisak rezervoar pritiska plovilo /air rezervoara proizvođača i dobavljača u Kini za svoje odlična usluga i kvaliteta proizvoda. Dobrodošli kupiti prilagođene toplotni izmenjivač u niskoj ceni od naše fabrike. Takođe nudimo vam kotaciji konsultacije ako je potrebno.

Hot Tags: SUS 304 dijafragmu pritisak rezervoar pritiska plovilo /air rezervoara, Kina, fabrika, proizvođača, dobavljača, prilagođene, citat, jeftine, kupiti
Srodni proizvodi
Istraga

Guangzhou Jiema toplote Exchange opreme Co., LtdTelefon: +86-20-82249117