Bakar pluta kalem volumen razmenjivač toplote raseljavanje Snaitary toplotni izmenjivač

Pluta opis proizvoda razmenjivač toplote volumen visoko-efekat toplotne razmene komponente--plutajuće strast cev je usvojen u razmenjivač toplote volumen da zagreje vodu u tank sloj po sloj, dok temperatura predstavništva dostigne prethodno postavljenu vrednost i generiše domaće tople vode. Volumen...
Product description

Plutajući razmenjivač toplote volumen

Opis proizvoda

Visoko-efekat toplotne razmene komponente--pluta sklupcana cev je usvojen u razmenjivač toplote volumen da zagreje vodu u tank sloj po sloj, dok temperatura predstavništva dostigne prethodno postavljenu vrednost i generiše domaće tople vode. Volumen razmenjivač toplote sa plutajuće strast cev je novu vrstu voda zagreva opreme koja se intenzivno primenjuje u sanitarne vode grejanje sistem u školama, bolnicama i hotelima.


Dizajniranih pritisak:
Smotan cijev: 1.6MPa
Rezervoar: 0.6/1.0/1.6MPa


Komponenta materijala:
Smotan cijev: INOX čelika br. 304 i crveni bakra
Rezervoar: INOX br. 304 i Karbon čelika

Karakteristike:
Za brzo pokretanje:

Zbog specijalne strukture ovog proizvoda, toplu vodu generisan iz nje možete brzo postignu izlaz tople vode na vrhu tenka, i samim tim može da obezbedi tople vode bez potrebe za grejanje većina deo hladnu vodu.


Koeficijent prolaza topline:

Sa elementom prenos toplote srednje-efekat nastupili su koeficijent prolaza toplote visoke i kontinuirane mikro-Miješanje boja plutajuće strast cevi u procesu toplote exchange, plutajući strast cijev može znala da dinamički toplotni transfer i znatno poboljšati performanse razmenjivač toplote.


Verovatnoća za laziranje:

Kao plutajuće strast cev je usvojen u toplotni izmenjivač, i fluid koji lako formira turbulencija ima prilično jak poravnanja efekat na zidu površine toplotne razmene cev, udaljene su mogućnost da se zajebavam.


Nema područje za hladnu vodu:

Visoki preopterećenosti kubnih stopa: ovaj proizvod je stalno zagreva hladnu vodu na dnu bazena. Kada se zalihe vode volumen je niža od citirao vodosnabdevanja kapacitet, to će postepeno temperature sve hladne vode u rezervoaru bez ostavljanja bilo koju oblast hladne vode za održavanje maksimalne zalihe tople vode. Kada zalihe vode volumen veća kapacitet a prenosi vodovod, toplu vodu uskladištene u rezervoaru i voda se greje momentalno će biti dostavljen izdrži vrhunac potrošnja vode.


Voda, kanalizacija:

Više grupa od plutajuće strast cevi su postavljeni u toplotni izmenjivač. Jedinstveni pagoda strukturu omogućava brzo grijanje, stabilna temperatura i stalna temperatura outcoming vode bez formiranja mrtve vode oblast. Stoga, topla voda će generisati bakterije u toplotni izmenjivač i ovime mogu osigurati иistotom i sanitarne vode.

Sistemske aplikacije kontni volumen razmenjivač toploteOsnovan 2005 godine, JIEMA je jedan od vodećih bakra plutajuće kalem volumen razmenjivač toplote raseljavanje snaitary razmenjivač toplote proizvođača i dobavljača u Kini za svoje odlična usluga i kvaliteta proizvoda. Dobrodošli kupiti prilagođene toplotni izmenjivač u niskoj ceni od naše fabrike. Takođe nudimo vam kotaciji konsultacije ako je potrebno.

Hot Tags: Bakarna pluta smotane volumen razmenjivač toplote raseljavanje snaitary razmenjivač toplote, Kina, fabrika, proizvođača, dobavljača, prilagođene, citat, jeftine, kupiti
Srodni proizvodi
Istraga

Guangzhou Jiema toplote Exchange opreme Co., LtdTelefon: +86-20-82249117