Izložba

Dom > Izložba > Sadržaj
Neprestane ključ
Dec 21, 2016

Neispravan grejanje instalirane, kao što je postavljanje, instalacija nije jak, priključite na mestu, nedostatak standardne niti vezu, lako dovesti do curi na zajedničke ili lulu probleme kao što su tekuću vodu.

Radijator instalacija sa timom jak tehničkih i profesionalnih instalaciju poseduje potrebne kvalifikacije da izvrši. Redovne brendovi imaju sopstvene naznačeni ili posebna instalacija i instalacije kvalitet je zagarantovan.

Potrošači originalni pomoću termo uređaja, kao i do kupovine novi hladnjak u dizajnu naftovoda, aspekti možda ima mnoge različite i zbog termalne novi uređaj okruženja prilagodljivost više širok za instalaciju fleksibilnija, instalacija zhiqian, često se na originalu hot-cevi za modifikovani, modifikovani cev takođe treba da tim profesionalne instalacije za, garancija kvaliteta, a ovo je da je došlo do lokacije mora troškova , potrošači ne ћudi za jeftine pare same izmenio cijev instalacije ili molim vas neke bez kvalifikacija instalacija tima izmenio cijev instalacije. Jednom kada dođe do nesreće kvaliteta, proizvođač nije odgovoran za štetu.

Obrušavanje otkriti kada se instalira u hladnjak, da se osigura sudopere toplote sama i nema curenja u interfejsu instalacije, doselili pritisak od 1,5 MPA, stabilna je za 5 minuta, pad pritiska može se smatrati pravom glasa, potrošači mogu da budite sigurni koje koriste.

Par: Principi kotao

Sledeći: Izbor priborGuangzhou Jiema toplote Exchange opreme Co., LtdTelefon: +86-20-82249117