Izložba

Dom > Izložba > Sadržaj
Примена индустрије хране и пића
Jun 06, 2017

Пастеризација

Пастеризација, позната и као дезинфекција на ниским температурама, хладна стерилизација, то је нека врста метода која може убити бактерије и задржати дезинфекцију нутритивних супстанци у производима одржавајући аром ниске температуре. Поред тога, често је широко дефинисана метода термичког третмана за убијање различитих патогена.

Стерилизација сојиног соса

Пливајући измењивач топлоте се широко користи у стерилизацији и хлађењу пива како би се произвео пиво. Коришћење енергије у средњој фази предгревања у великој мјери штеди потрошњу топлоте и воде.

blob.png


Константни систем пшенице за усисавање воде

Контрола производње мљевених вода је на константној температури (50 ° Ц). Али, како се сезона мијења, промјењује се и температура воде у тапкању, која захтијева сет гријања и хлађења може бити константан систем за причвршћивање воде како би се обезбедила стална температура воде.

blob.png


ЦИП систем

blob.png


Све врсте опреме за производњу пивског флуида треба очистити и стерилисати у процесу производње, потребна су чишћење и температура киселог процеса како би се постигли одређени захтеви, као што је 80 ° Ц. Обично се ЦИП систем може подијелити на ЦИП сахарификацију, ферментацију Пуњење цистерне ЦИП итд.

Делимични хладњак за лист са моцима

blob.png

У нашој земљи је крајем осамдесетих усвојена нова технологија за хлађење хортикултура. Нова технологија сушења шећера је широко прихваћена у новој производној линији и у старом процесу реформације.


Слични производи: Плате и измјењивач топлоте

Плоча топлоте

blob.png

ЈИЕМА плочасти измењивач топлоте је врста измјењивача топлоте израђених од танких металних плоча које су пресоване до валовитог облика, након чега су постављени и причвршћени вијцима у оквиру. Уски и мучни канали се формирају између две плоче. Затим, размена топлоте може се десити када врућа и хладна радна течност тече кроз канале.

Guangzhou Jiema toplote Exchange opreme Co., LtdTelefon: +86-20-82249117