Izložba

Dom > Izložba > Sadržaj
Примена измењивача топлоте система у зрну и Нафтна индустрија
Jun 06, 2017

Сирово уље се уклања нечистоће филтеру мазута, и шаљу грејача након предгревања улази у миксер са фосфорном киселином помешан у киселину реакциони резервоар , а затим улази у миксер и мешовитог Лие Страндед Ин алкални резервоар за прераду насукан након центрифуге од соапстоцк, уље кроз измењивач топлоте после загревања центрифугалне пумпе у миксер. Додај Лие у сложеном мешовити резервоара, сапонификација након уласка одвајање диска центрифуге након прања нафте соапстоцк, центрифугалне миксер помешан са прање топлом водом, дехидратације и онда унети раздвајање буттерфли центрифугирање резидуалне сапуном и водом, алкални рафинације од вакуумски сушач суви топлоте користе у грејања у непрекидном бељење торња , додајући избељивање, избељивање после пумпе у филтер листа, а затим на филтеру безбедности.


blob.pngblob.png


Апликација

1.Хот високе пећи отпадне топлоте димних гасова отпада и коришћење

2.Нев измењивач топлоте отпадне топлоте


Сродни производи:

Плоча топлоте

blob.png

ЈИЕМА плочасти размењивач топлоте је врста измењивача топлоте направљен од танких металних плоча које су под притиском да валовитог облика, а затим сложен и фиксиране вијцима у кадру. Уске и тортуоус канали су формирани између две плоче. Затим, размена топлоте може бити одржана кад је топло и хладно рад течност протиче кроз канале.


Схелл и цеви измењивача топлоте

blob.png

Схелл и измењивача топлоте цеви је рекуперативан измењивач топлоте затвореног цеви снопа у зиду омотача као површину за пренос топлоте. Симпле топлоте структура, поуздан рад и од нерђајућег челика 304 се може користити под високим температурама и притиску. Схелл и цеви размењивача топлоте се састоји од љуске, пренос топлоте цеви свежња, тубе схеет, преградне плоче, цеви кутије и осталих компонената.

Као традиционална врста размене опреме топлоте, схелл-анд-тубе измењивач топлоте је примењена годинама. То је широко примењен у многим индустријским одељењима, посебно у таквим индустријама као хемијског инжењерства, нафте и извор енергије. Схелл-анд-тубе измењивач топлоте се састоји од многих цеви које чине цев свежањ која служи као површина за пренос топлоте од топлоте. Овим се такође познат као тубуларном измењивача топлоте.


Посуда под притиском

blob.png

Сосуди се интензивно примењују као неку врсту опреме која игра важну улогу у многим индустријама које се односе на националну економију, као што су петрохемијске индустрије, енергетике, научна истраживања и војне индустрије. Сосуди се лако експлодирала и изгорела, према томе угрожавање сигурности особља, опреме и имовине и изазивање несреће загађења животне средине услед заптивање, имајући, средње и других узрока.


Спирал-плате Хеат Екцхангер

blob.png

Спирал размењивач топлоте се састоји од две ваљаних челичних лимова које форм две једнообразне спиралне канала где Медиа Трансфер двоје топлоте може да оствари потпуну противструјни проток и тиме знатно побољшати размену ефекат топлоте. Повезивање цеви на коре је смицања структуре и карактерише малог локалног отпора. Како је закривљеност спиралних канала је униформа, не постоји велика управљање протока флуида у опреми. Укупна отпор је мали. Тако да је могуће направити опрему поседују прилично велики капацитет за пренос топлоте кроз подизање дизајниран проток. Одговарајуће техничке обрачун треба спроводити у време избора опреме би медији у каналима до турбуленције стање. (Проток течности је већи од 1м / с, а да је од гаса је већи од 10м / с уопште.)


Ваздуха на ваздух Плате Хеат разменивач

blob.png

Плоча ваздух топлоте је врста производа животне средине-пријатељски који се користи за опоравак топлоте, смањити потрошњу енергије и уштеди горива. Примењује се уређаји који се користе за претварање природног гаса, ГАС ОИЛ, нафту и друге сировине у хлора као грејач ваздуха за сагоревање. Плате аир измењивач топлоте је интензивно примењује у хлор одлука конверзија пећ или деполимеризинг пећи великих Цхемицал Енгинееринг предузећа као и пројекте топлоте опоравка отпада у индустрији челика и стакла индустрије.


Аир Теплообменник

blob.png

Ребраста цев Аир Хеат Екцхангер укључује роллинг-типе размењивач топлоте ваздух, намотавање типа размењивач топлоте ваздух, позлаћени-финнед типе Измењивач ваздуха топлота и високе фреквенције заваривање ваздух топлоте. Напредна челик-алуминијум композитни технологија усвојен у ваљање типа измењивача ваздух топлоте коју карактерише компактна комбинација, мала топлотног отпора, снажне перформансе за пренос топлоте, мали губитак протока, добре антикорозивне перформансе, удаљеном могућност нарушавања под дугорочно хладном / хот услови за рад, као и дуг радни век, итд

Guangzhou Jiema toplote Exchange opreme Co., LtdTelefon: +86-20-82249117