Izložba

Dom > Izložba > Sadržaj
Примена топлотних измјењивача у папирној индустрији
Jun 06, 2017

Трошкови енергије за папирну индустрију заузимају велики проценат у укупним трошковима у процесу производње папира. Ми ћемо вам пружити рециклирање енергије, третман отпадних вода и тако даље. Да обезбеди најекономичнију и разумну шему размене топлоте. Смањење потрошње енергије је смањење трошкова и повећање профита, и то је важна мјера за заштиту животне средине.

Јиема топлотни измењивач у индустрији папира у општој примени за хлађење отпадних вода, хлађење воде, испаравање отпадних вода, средство за чишћење текстила за прераду топлоте, течност за чишћење вуне, грејање отпадних постројења за бојење, решење за расхладну воду и друга поља.

blob.pngblob.png


Апликација

1.Производња опреме за опоравак отпадне топлине

2. Измењивач топлоте ваздуха из сушача хаубе за папир израђен од ваздушног измењивача топлоте

3.Папер машина, поклопац заптивке, уређај за опоравак издувне топлине

4. Хидраулично хлађење уља у хидрауличној станици


Сродни производи:

Плоча топлоте

blob.png

ЈИЕМА плочасти измењивач топлоте је врста измјењивача топлоте од танки металних плоча које су пресушене у облику валовитог облика, а затим уложене и причвршћене вијцима у оквиру. Уски и мучни канали се формирају између две плоче. Затим, размена топлоте може се десити када врућа и хладна радна течност пролази кроз канале.

Шел и цевни измјењивач топлоте

blob.png

Размењивач топлоте и цеви је рекуперативни измењивач топлоте затвореног цевног снопа у зиду шкољке као површина преноса топлоте. Једноставна структура измењивача топлоте, поуздан рад и направљена од нерђајућег челика 304 може се користити под високом температуром и високим притиском. Размењивач топлоте и цеви састоји се од шкољке, снопа за пренос топлоте, плоче за цеви, плоче за заваривање, цијевних кутија и других компоненти.

Као традиционални тип опреме за размену топлоте, размењивац топлоте и цеви се примењује за узрасте. Велико се примјењује у многим индустријским одјељењима, посебно у индустријама попут хемијског инжењерства, нафте и извора енергије. Размењивач топлоте и цеви састоји се од многих цеви које чине сноп који служи као површина преноса топлоте измјењивача топлоте. Такође се назива и тубуларни измењивач топлоте.

Посуда под притиском

blob.png

Посуда под притиском се широко примењује као врста опреме која игра важну улогу у многим индустријама које се односе на националну економију као што су петрохемијска индустрија, енергетска индустрија, научно истраживање и војна индустрија. Посуде под притиском лако се експлодирају и спаљују, због чега угрожавају сигурност особља, опреме и својстава и узрокују несреће загађивања животне средине због заптивних, лежајних, средњих и других узрока.


Измењивач топлоте са спиралном плочом

blob.png

Измењивач топлоте спиралне плоче је састављен од две ваљане челичне плоче које формирају два равна спирална канала, где два медија за пренос топлоте могу остварити пун проток струје и тиме значајно повећавају ефекат размене топлоте. Повезујућа цев на корици је структура смицања и изражена је малом локалном отпору. Пошто је закривљеност спиралних канала равномерна, не постоји добро управљање протоком флуида у опреми. Укупан отпор је мали. Дакле, могуће је направити опрему имати прилично висок капацитет преноса топлоте кроз подизање пројектованог протока. Одговарајућа техничка обрачунавања треба извршити у тренутку избора опреме како би медији у каналима постигли стање турбуленције. (Проток течности је већи од 1м / с, а гас је већи од 10м / с уопште.)

Ваздушни измјењивач топлоте

blob.png

Измењивац топлотног измјењивача ваздуха са завршном цевчицом обухвата топлински измјењивач ваздуха за котрљање, измењивач топлоте ваздуха, обложени топлотни измјењивач ваздуха и високофреквентни измјењивач топлоте ваздуха. Напредна челична и алуминијумска композитна технологија усвојена је у ротационом измењивачу топлоте ваздуха која се одликује компактном комбинацијом, малом топлотном отпорношћу, снажним перформансама преноса топлоте, губитком протока, добрим анти-корозивним перформансама, удаљеном могућношћу дисторзије под дуготрајном хладом / Вруће радне услове и дуг животни век, итд.
Guangzhou Jiema toplote Exchange opreme Co., LtdTelefon: +86-20-82249117