Izložba

Dom > Izložba > Sadržaj
Примена КГХ индустрије
Jun 06, 2017

Измењивач топлоте производи имају широку примену у регионалном грејање, припрему потрошне топле воде, базен грејање воде, регионални хлађење, централно хлађење, топлотне пумпе, геотермалне прикупљање, чување леда, баријере притиска и тако даље. Посебно у систему за хлађење, промена плоча је једини који има разлику температуре у две петље. Минимална логаритхмиц Просечна температурна разлика је контролисана испод 1 степени.

blob.pngblob.png


Примена система грејања

1.    Даљинско грејање Систем

2.    Примена геотермалне воде система грејања

 

 

Примена система за хлађење

1.    Хлађење кула ватер цоолинг, кондензоване воде

2.    Морска вода, река вода или бунарска вода за хлађење кондензовану воду

3.    Гликол расхладним кондензовану воду

4.    Кратког споја Чилер систем

5.    Подземне воде / извор топлоте система

6.    Топлота опоравак система

 

 

 

 

Релатед Продуцтс

Плоча топлоте

blob.png

ЈИЕМА плочасти размењивач топлоте је врста измењивача топлоте направљен од танких металних плоча које су под притиском да валовитог облика, а затим сложен и фиксиране вијцима у кадру. Уске и тортуоус канали су формирани између две плоче. Затим, размена топлоте може бити одржана кад је топло и хладно рад течност протиче кроз канале.

 

Схелл и цеви измењивача топлоте

blob.png

Схелл и измењивача топлоте цеви је рекуперативан измењивач топлоте затвореног цеви снопа у зиду омотача као површину за пренос топлоте. Симпле топлоте структура, поуздан рад и од нерђајућег челика 304 се може користити под високим температурама и притиску. Схелл и цеви размењивача топлоте се састоји од љуске, пренос топлоте цеви свежња, тубе схеет, преградне плоче, цеви кутије и осталих компонената.

Као традиционална врста размене опреме топлоте, схелл-анд-тубе измењивач топлоте је примењена годинама. То је широко примењен у многим индустријским одељењима, посебно у таквим индустријама као хемијског инжењерства, нафте и извор енергије. Схелл-анд-тубе измењивач топлоте се састоји од многих цеви које чине цев свежањ која служи као површина за пренос топлоте од топлоте. Овим се такође познат као тубуларном измењивача топлоте.
Guangzhou Jiema toplote Exchange opreme Co., LtdTelefon: +86-20-82249117