Izložba

Dom > Izložba > Sadržaj
Karakteristike biomase kotao
Dec 21, 2016

(1) kotlovi za spaljivanje biomase goriva sagorijevanja opreme---rotacioni rešetku.

Kotao u strukturni dizajn, za razliku od tradicionalnih kotao prostor i ukrasiti veoma razumno sekundarnog vazduha i biomasa gorivo koje gori trenutak taloћi velike količine nepostojane sagorijevanja.

Kontrolni sistem koristeći visokog sjaja, svi Kinezi, do poznati brend PLC kontrolni sistem za Centralna kontrolna jedinica; a kotao korisnicima za razmenu informacija u interaktivnom načini da ostvarite automatskog sigurnosnog operacija od biomasa kotlovi na pelet.

Kotlovi biomasa karakterišu: štednju energije, ekološke zaštite, i lako se instaliraju.

(2) zalihe goriva

BMF gorivo kotao goriva, gorivo hranjenje mašina u gornjoj Hoppera, i onda dovod spirala u peć, ravnomerno rasut na poklopac.

(3) procesa sagorijevanja

Za transport goriva vijak u peći, gde zbog visoke temperature dimnjak gasa i vazduh postepeno zagrejati, sušenje, pucanje, sagorijevanja i ovo je uzrok dosta labilan, spaljivanje intenzitet. Proizvodi visoke temperature dimnjak gas erozija nakon glavne grijanje površine kotla u rep-grijanje površine kotla vazduh preheater i economizer, a onda u prah kolekcionar, poslednji dimnjak isisan u atmosferu. Bez goriva gasifikacije rešetku zadnja pokreta do opekotina, ostacima malu količinu pepeo pada u pepeo rešetku iza.


Par: Razvoj

Sledeći: Principi kotaoGuangzhou Jiema toplote Exchange opreme Co., LtdTelefon: +86-20-82249117