Izložba

Dom > Izložba > Sadržaj
плочасти размењивач топлоте бранд
May 18, 2017

Класичан тип измењивача топлоте је размењивач топлоте . Многе од великих брендова као што су Алфа Лавал, ГЕА, СОНДЕКС, Функе, СПКС и Каори итд производњу таквих производа.

Ове измењивач се састоји од многих танких, благо раздвојене плоча које имају веома велике површина и мале течност пролазе протока за пренос топлоте.

Адванцес ин заптивке и тврдо лемљење технологије учинили плочасти размењивач топлоте типа све практичан. У ХВАЦ апликацијама, велике измењивачи топлоте ове врсте називају плоче и-фраме; када се користи у отвореним петљама, ови размењивачи топлоте су обично типа заптивача како би периодично демонтажу, чишћење и инспекцију.

Постоје многе врсте трајно везаних измењивача топлоте плочастих попут сорти ДИП-лемљени, вацуум-лемљени и заварени плоча, а често се одређена за затворене петље апликација као што хлађења .

Измењивачи топлоте плоча такође разликују у врстама плоча које се користе, иу конфигурацијама тих плоча.

У поређењу са љуске и цеви измењивачи, аранжман наслагане-плоча обично има мањи обим и трошкове.

Друга разлика између ова два је да размењивачи вибро обично служе ниске до средње течности притисак, у поређењу са средњим и високим притисцима љуске и цеви.

Трећи и важна разлика је да размењивачи вибро запошљавају више противструјни проток него унакрсног тренутног протока, која омогућава ниже прилазне температурне разлике, високе температурне промене, и повећање ефикасности.

Гуанчжоу Јиема Теплообменник Опрема Цо, Лтд је професионални производњу топлоте, који лоцира у Гуангџоу Кини за 20 година. Више информација о нама, кликните на веб сајту ( ввв.јмхек.цом ).

 
Guangzhou Jiema toplote Exchange opreme Co., LtdTelefon: +86-20-82249117