Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj
Шел и цевни измјењивач топлоте Иновативни систем са дуготрајним механизмом
Jun 09, 2017

Индустрија размењивача цијеви и цијеви у деценијама развоја, искусила је од огреботине, од малих до великих процеса раста. Иако је кинеска индустрија опреме за размењивање топлоте и опреме за замену топлоте започела касно, али се ослањала на брз развој кинеске машинске индустрије, потребе за тржиштем опреме за размењиваче топлоте и цеви.

Тренутно, кинеска опрема за размењивање граната и цеви у домаћем тржишту је велика, али конкуренција је прилично интензивна. Фокус је углавном на техничком нивоу, квалитету производа, цене и сервису након продаје. Индустрија сматра да је кинеска садашња опрема за размењивање топлоте и цеви за домаћинство довољна, али је тешко конкурисати страним земљама, углавном због недостатка језгре технологије, захваљујући кинеској технологији производње опреме за размењивање топлоте и цеви, у поређењу са страном. Јаз, скала домаћих предузећа је релативно мала индустријска концентрација није висока. Техничка заосталост кинеске опреме за размењивање топлоте и цеви у облику развојне дилеме због величине и примене су мала, нису формирали довољно велике примене, с једне стране на домаћем такмичењу под утицајем подузећа на животну средину, С друге стране нема међународне предности, у поређењу са страним пословним производима нису недостатак конкурентности.

Са све оштријем међународном конкуренцијом, опрема за измјењивање опреме за цијеви и цијеви ће се постепено појавити недостатак независног иновативног капацитета недостатака. Тренутно, Кина индустрија опреме за размењивање топлоте и цеви треба да снажно промовише иновацију опреме и увођење напредне технологије за учење да се пробије. Повећати улагања у независне иновације, убрзати оснивање предузећа као главног тијела, блиску интеграцију производње и истраживања, са дугорочним механизмом иновационог система. Као одговор на развојну политику земље, како би се побољшала способност независних иновација као стратешке основе за развој науке и технологије, као и прилагођавање индустријске структуре, промјењује раст централне везе.

Размишљам о тренду развоја размењивача топлоте и цеви

Специјализација производње делова цијеви и измјењивача топлоте. Индустрија међународног тлачног пловила придаје велику важност и побољшава механичку обраду топлоте и цеви измјењивача топлоте и општи реакциони систем уобичајене способности, тако да производња дијелова шахта и цијеви измјењивача топлоте представља развојни тренд посебног, многи дијелови више не чине Постројења за производњу тлачне посуде, али постоје неке стандардне фабричке производње.

Технологија производње шахта и цеви измјењивача топлоте се повећава. Неки кинески постојећи материјали за производњу производа за производњу шкољки и измјењивача топлоте из цијеви нису високи, а већ се већ много напредних технологија производње примјењује на реактор.

Guangzhou Jiema toplote Exchange opreme Co., LtdTelefon: +86-20-82249117