Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj
Измењивач топлоте ваздуха Значај одговарајуће опреме је веома важан
Aug 10, 2017

У пројекту климатизације велики број топлотних измјењивача цеви за топлотну топлоту користи се у процесу загревања и хлађења ваздуха, а цев за пренос топлоте израђена је од алуминијумске плоче мале бакарне цеви пречника од 2 до 8 редови цеви. Врућа и хладна вода у цеви за серпентински повратни проток, ваздух у цеви испред пераја кроз, док се загрева или охлади. Фин прихвата интегрални облик плода, тип фини има равну врсту, врсту бора (међу њима највише је апликација од таласастог плоча) и тип отвореног споја (као што је тип шавне, тип затварача и тако даље).

Коефицијент преноса топлоте ваздуха и карактеристике отпорности ваздушног топлотног измјењивача топлоте са различитим облицима плода варирају. Велики број експеримената је открио да је повећање отпорности на фрикцију неизбежно истовремено добијено добру особину за размјену топлоте. Под датом величином ваздушног топлотног измјењивача и радном кривом вентилатора, повећање губитка притиска ће неизбежно довести до смањења брзине ваздуха и тиме смањења температурне разлике између ваздушног и пернатог зида. Друго, већина топлотних измјењивача топлоте који се користе у пројектима за климатизацију раде алтернативно под сувим и влажним условима, а карактеристике преноса топлоте и отпорности различитих топлинских измјењивача топлоте под влажним условима су прилично различите од оних у сувим условима. Због тога, како правилно одабрати Фин форму, ефекат стварних радних карактеристика топлотног измјењивача топлоте не може се занемарити, а најбоље је пронаћи компромис између преноса топлоте и губитка отпорности.

1. Пре покретања топлотног измјењивача топлоте провјерите да ли су све млазнице биле затегнуте како би се утврдило да параметри система неће прелазити дозвољене вриједности радног притиска и температуре на етикети за производњу.

2, прије започињања пумпе, топлотни измјењивач ваздуха мора бити први који ће отворити све вентиле и вентиле, топлотни измјењивач ваздуха за топлоту да затвори увозни вентил.

3, започните пумпу, полако отворите излазни вентил пумпе, тако да се притисак полако повећава, како би се спречило унилатерално надпритисак, уђите у топлоту. Истовремено би требало да се отвори ваздушни измјењивач ваздуха два средњег улазног вентила или прво полако је убризгао бочни медијум са ниским притиском, а затим полако убризгавао тестни медијум високог притиска.

Топлотни измјењивач топлоте ХЕАТ је једна од најчешће кориштених опреме у производњи хемикалија, кориштење опреме за замјену топлоте је директно повезано са индексом гријања и хлађења сваког циркулирајућег медија. Ефекат преноса топлоте директно утиче на стабилност рада производње, коришћење отпадне топлоте, побољшање квалитета производа и потрошње енергије. Током година, већина кинеских хемијских предузећа за топлотну размену користе традиционалне топлотне измјењиваче топлотне измјењиваче топлотне измјењиваче топлоте и ову врсту опреме за топлотну топлотну топлоту у данашњем недостатку водних ресурса, његовој високој потрошњи енергије, ремонту чести недостаци често истакнути, па изаберите одговарајућу опрему за топлотни измјењивач топлоте важна је значајна. У ту сврху, хладњак за отпадну воду у облику цијеви се мијења у високу ефикасност и топлотни измјењивач ваздушне топлине који штеди енергију спиралне плоче.

Guangzhou Jiema toplote Exchange opreme Co., LtdTelefon: +86-20-82249117