Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj
Расхладни калем лако се наручује и инсталира
Jul 11, 2017

Расхладни калем углавном помоћу вентилатора, топлотног завојница и шасије, према хладном калупу изван статичког притиска може се подијелити на стандардни и висок статички притисни тип, према броју редова за замјену топлоте може се подијелити у два реда и три редови, измењивач топлоте је обично направљен од алуминијумске плоче од месинганог цеви, пречника бакарне цеви од 10 ~ 16мм, дебљине фини од око 0.15 ~ 0.2мм, размака 2.0 ~ 3.0мм, вентилатор се углавном користи за дуплирање ветра пре кривине центрифугални вентил вентилатора, мотор користи капацитивни 4-полни једнофазни мотор, трећу брзину преноса, шасију и изолацију плоче кондензата.

Са јединицом за хлађење за континуирано циркулацију ваздуха у затвореном простору, тако да се кроз завојницу охлади или загрева како би се задржала потребна температура у просторији и одређена релативна влажност. У хладној води или врућој води, помоћу концентрованог хладног извора и снабдевања топлотном енергијом, истовремено, централном третманом свежег ваздуха, свежим клима уређајем, преко специјалног новог ваздушног канала упућени су у климатизовану просторију како би се упознали захтеве за здравље у просторијама за климатизацију

Систем клима уређаја за хлађење у поређењу са централизованим системом, нема великог канала, само водоводне цеви и мањи нови канал, са распоредом и инсталацијском погодношћу, заузимају мали простор за грађевинарство, засебно подешавање и друге предности, широко коришћене у температури и тачност влажности Захтјеви нису високи, број соба, соба је мала, потребна је засебна контрола удобности клима уређаја. Загревање јужног друштва

Расхладни калем ради без централног клима уређаја, у ствари, можемо да вентилишемо слику намотаја као вентилатор, али овај вентилатор издувава ветар је температура која нам је потребна.

Структура хладњака

Вентилатор: погоњен једносмерним системом индукционог система вишеструког и ниског буке, подешавањем улазног напона за промену брзине вентилатора, запремина ваздуха вентилатора подељена је на високу, средњу и ниску трећу брзину, контролисан електричним прекидачем, одговарајућа регулација хлађења хлађења) количина. Вентилатор је извор енергије за транспорт ваздуха, а то је извор поремећаја конвективног преноса топлоте (спољашња површина калема) и главни извор буке уређаја заједно са мотором.

Кормило: измјењивач топлоте ваздушне воде направљен од ребрастих цеви. Вода за расхладну течност (врућа вода) тече у цеви, јер је температура расхладне воде нижа од температуре росишта ваздуха, тако да постоји кондензација на вањској површини цијеви, показујући пренос топлоте под влажним условима, како размена топлоте и размене квалитета, Тхермал еффецт. Свитак је одговоран за већину или све оптерећења клима уређаја, ред редова је углавном 3-4 редова.

Кутија за кондензат: са испусном цевом постављеном испод завојнице, улога је прихватање завојнице константно кондензоване из капљица воде, испуштене из пражњења са спољашње стране.

Ваздушни филтер: са испусном цевом постављеном испод вретена, улога је прихватање завојнице константно кондензоване из капљица воде, испуштене из пражњења са спољашње стране.

Принцип рада хладњака и процес хлађења

Јединица за хлађење се може поделити на воду и гасни пут. Вода из централног клима уређаја хладне (вруће) извора опреме (као што су фрижидери) за снабдевање хладне (вруће) медијску воду, под дејством пумпе, транспортираном у циркулацију тока цеви. Ваздух је ваздух од вентилатора кроз излаз у просторију, а затим прелази намотај, а завојница у хладном (топлом) након преноса топлоте, хлађење одушивања, а затим се шаље у довод зрака у затвореном простору. Тако поновљен циклус, тако да се унутрашња температура и влажност подешавају.

Процес централног система за климатизацију је у суштини процес преноса топлоте. Централно хлађење клима уређаја, типични процес преноса топлоте је следећи:

⑴ Климатизовање унутрашњег врућег ваздуха кроз хладни калем у апсорпцији хладне воде, топлота се преноси у хладну воду;

⑵ хладнија енергија за рад, топлота хладне воде пренесена у расхладну воду;

⑶ хлађење топлоте прскалице расхладног торња, гасификација је пренесена у атмосферу.

Климатизација у стварању угодног малог окружења истовремено, троши доста енергије и свеже воде, у атмосферу топлоте и емисије ЦО2 у окружењу.

(1) сагоревање плинског гаса у средини котларнице за грејање воде за производњу паре топлоте,

(2) транспортована преко плиновода на плочу, топлота која се преноси на цевовод за топлу воду од стране одбора;

(3), а затим цеви за топлу воду до топлоте до хладњака, навијте кроз ваздух до врућине у просторију.

Климатизација у стварању угодног малог амбијента истовремено, троши пуно енергије и свеже воде.

Предности и недостаци система хлађења и система свежег ваздуха

Систем за хлађење и свеж ваздух подијељен је на два дела, централни клима систем за хлађење и систем свежег ваздуха, Цоолинг Цоил је централна опрема за климатизацију, систем свежег ваздуха који носи нови вјетар за испуњавање квалитета ваздуха у затвореном простору, Расхладни калем плус систем свежег ваздуха је систем за климатизацију воде У важној форми, али и приватним зградама у употреби честих облика клима уређаја

Guangzhou Jiema toplote Exchange opreme Co., LtdTelefon: +86-20-82249117