Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj
Фин Тубе Пипе
Jun 05, 2017

Обујмица која нам је пружена је екструдирани тип, који се разликује од оних кроз ХФ заваривање и омотач. Конструкција затезања стопала "Л" или рамена осигурава јединствени размак фини, чврсто спојен са преломом радијуса преко изложене ивице рамена. Ово спречава одвајање и кретање у условима вожње у кругу од 450 ° Ф.

Пљуске се добијају ваљком, формирајући спољашњу површину меке бешавне равне цијеви. Технологија једноставно стисне дебљину зида која се претвара у равне рупе на цеви. Дакле, фин и цев су интегрирани и нераздвојиви, што избјегава отпорност на топлоту између пераја и цијеви и оптимизира ефикасност размјене топлоте. На основу ове структуре, екструдирани тип може преживео теже услове рада у односу на друге обрађене цеви. Такође, с друге стране, показује неколико јединствених карактеристика као што су побољшана физичка структура, отпорност на вибрације, способност против корозије и дуг животни век итд.

 

  Гуангзхоу Јиема топлотни измјењивач опреме Цо, Лтд је професионална производња измјењивача топлоте, која лоцира у Гуангзхоу Кине 20 година.

Као фабрика имамо стручне штабове, увек остварујући различите производе како би задовољили све врсте захтева за купце из региона свијета.

Са нашом вјештином и цертификатима као ИСО9001, ЦЕ, укључујући врсте увјета плаћања, наши производи прихваћају различити купци.

 

Можете посетити ввв.јмхек.цом за вашу референцу или е-пошту Јмхек@гзјиема.цом .

 

Доступна је прилагођена ребраста цијев. Табела спецификација следи се у наставку. Ако је потребно, фин цев може бити изведена у различитим облицима након меког процеса жарења. Могу се користити за хлађење и грејање у великој мери. На пример, калемови у бојлеру, хладњак уља у великим машинама, део за пренос топлоте у котлу и систем за рекуперацију топлоте, клима уређаји и расхладна индустрија као део кондензатора или део испаривача итд.

Guangzhou Jiema toplote Exchange opreme Co., LtdTelefon: +86-20-82249117