Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj
Гумени измјењивач топлоте посебно погодан за високу температуру, висок притисак, висок корозив
Nov 01, 2017

Омекшавање гуменог измјењивача је везано за притисак и температуру. Када заптивка губи еластичност, измјењивач топлоте капље. У неким производима, како би се ријешила цурење проузроковано старењем пртљажника, омогућавајући измјењивачу топлоте да подеси перформансе заптивања, то јест, још једном затегните комбинацију вијака заптивача топлог измјењивача, прилагодите између измјењивача топлоте притисак да се реши проблем капања. У називној бртви измјењивача измјењивача топлоте са овом функцијом најчешће се дају максимални и минимални напони. За нове чипсетове измењивача топлоте, минимално дозвољено напрезање треба користити за фиксирање везе. У зависности од броја измењивача топлоте у свакој групи, сила затезања измењивача топлоте може се подесити једном или више пута. Сваки пут када је завртањ затегнут, навртка се може причврстити на 3мм, а притиском на језичку се увек примећује током процеса затезања. , Не дозвољавају никакав притисак на измењивач топлоте, на собној температури под условима подешавања затезања како би се спречило цурење.

За бртву измјењивача топлоте који не дају опсег подешавања напрезања на бочном измјењивачу, вриједности напона се генерално дају у цртежу дијелова. Приликом затезања овог типа бртва измјењивача топлоте, момент затезања не би требао бити испод вриједности наведених у цртежима, јер је то са квалитетом склопа гуменог измјењивача, деформације монтаже. Када затезни момент досеже одређену вредност, еластомерна заптивка може се заменити на планиран начин. За бртвило за измјењивање топлоте које се користи у важној производној опреми иу корозивним медијима, препоручљиво је имати резервни заптивач. Температура складишта 18 ℃, у прозирној пластичној амбалажи, заптивач заптивача топлоте може да се складишти 3 године или више.

Печат печата:

У принципу, фиксирање печата подељено је у две категорије: везане и не-везане. Облик заптивке треба да буде у складу са облику заптивке заптивача топлотног измјењивача. Потребно је напоменути да адхезивна врста методе причвршћивања нема никакав утицај на функцију заптивања.

Заптивач измјењивача топлоте

1, конвенционални услови, који се најчешће користе у лепку, користе се 801 лепак, јер заптивач измјењивача топлоте и јастучића имају добар фиксни ефекат, али су недостаци велики.

2, притисак, температура није врло високе услове, узимајући у обзир трошкове случаја, можете користити "брат два добра" силикон заптивног лепка.

3, најбољи избор лепка 3М-4799. Ово је црно мекано, када је гумени измјењивач топлоте заглављен након што се не стврдне, нарочито за високе температуре, високе притиске, високе корозивне услове, али релативни трошкови ће бити већи.

Напредни дизајн гумених измјењивача

Напредни дизајн плоче је примена ЦАД / ЦАМ технологије, са напредним процесом пресовања, тако да гумени измјењивач топлоте има врло високу тачност, тако да је кориштење тањивог гуменог измјењивача за побољшање ефикасности преноса топлоте.

Област Схунт

Да би се олакшала конфигурација за преузимање, савремени гумени измјењивач топлоте преузима употребу једностраног преузимања. Да би се у потпуности искористила сва област за пренос топлоте, мора се осигурати да се течност равномерно распоређује кроз гумени измјењивач топлоте. За широку гуму измјењивача топлоте, али и за осигурање униформне дистрибуције. Још једна значајна карактеристика је пад са ниским притиском који омогућава већи пад притиска за пренос топлоте ради постизања вишег коефицијента преноса топлоте.

Заптивач топлотног измјењивача у измјењивачу гријача Вентилатор за гашење уређаја игра улогу компоненти преноса топлоте, пренос топлоте углавном врши група за гашење измјењивача топлоте, подручје преноса топлоте такође директно одређује степен преноса топлоте, то је измјењивач топлоте Заптивка Неизоставна важна компонента. Како су услови рада различити, сусреће се са различитим медијским преносом топлоте, како би се постигао потребан ефекат преноса топлоте, што резултира употребом различитих материјала и различитих типова измјењивача топлотног измјењивача.

1, од плоче до материјала, заштитник топлоте може се подијелити на нехрђајућег челика заптивача топлоте, титана и легуре легуре паладијума Заптивка измјењивача топлоте, Заптивка измјењивача топлоте Хастеллои, измјењивач гаса за измјену никла, молибден измјењивач топлоте и друга топлота Заптивке за измјењиваче.

2, из перспективе величине тачака плоче, бртва измјењивача топлоте може се подијелити на велики угао заптивача топлине и мале измјењиваче гаса измјењивача топлоте.

3, од бртве измјењивача топлоте до дубине прореза, бртва за измјењивач топлоте се може подијелити на бртву измјењивача топлоте и измјењивача топлоте.

4, група заптивача топлотног измаглица је динамичко компресијско грејно средство за измјењивање топлоте, причвршћивање гуменог измјењивача измјеничне компресије, водилица шипке испод водилице и бројни вијак равномерно причвршћен у рам измјењивача топлоте, како би се постигао измјењивач топлоте измјењивач топлоте измењивач топлоте.

Guangzhou Jiema toplote Exchange opreme Co., LtdTelefon: +86-20-82249117