Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj
Заптивање измјењивача топлоте смањује углове цеви између цеви и цеви
Jun 20, 2017

Омекшавање еластичне заптивке односи се на притисак и температуру. Када гумица губи еластичност, гумица измјењивача топлоте капље. У неким производима, како би се ријешила појава узрокована старењем пртљажника, омогућавајући брави измјењивача топлоте да подеси перформансе заптивања, то јест, још једном затегните комбинацију плочастих вијака за измјењиваче топлог измјењивача, подесите измјењивач гаса између еластична заптивка Притисак да се реши проблем капања. У именски плочици заптивача топлоте са овом функцијом најчешће се дају максимални и минимални напони. За нови сет вафла за гумени измјењивач, минимално дозвољено напрезање треба користити за фиксирање везе. У зависности од броја гумених измјењивача топлоте у свакој групи, сила затезања гуменог измјењивача може се подесити једном или више пута. Сваки пут када је завртањ затегнут, навртка се може причврстити на 3мм, а притиском на језичку се увек примећује током процеса затезања. , Дозволите само гумени измјењивач топлоте без радног притиска, на собној температури испод силе затезања да бисте се прилагодили како бисте спречили капање.

За плочице измјењивача топлоте на плочици, које не дају опсег подешавања притиска, вриједности напона се генерално дају у цртежу дијелова. Приликом затезања ове врсте плоче за измјењивање топлоте, моменат притезања не би требао бити испод вриједности наведених у цртежима, јер је то са плочом квалитета плоче за измјењивање топлотног измјењивача, деформације монтаже. Када затезни момент досеже одређену вредност, еластомерна заптивка може се заменити на планиран начин. За плочу за измјењивање топлоте на плочама, који се користи у важној производној опреми и на корозивним медијима, препоручљиво је имати резервни заптивач. Температура магацина 18 ℃, у прозирној пластичној амбалажи, плочасти печат плоче за измјењивање топлоте може се складиштити 3 године или више.

Печат печата:

У принципу, заптивање је фиксирано у два типа: фиксно и не-адхезивно фиксирано. Облик заптивке треба да буде у складу са обликом заптивног прстена заптивача топлотног измјењивача. Потребно је напоменути да адхезивна врста методе причвршћивања нема никакав утицај на функцију заптивања.

Традиционална цевчица за грејање измјеничног топлотног цијеви и цијеви са ефектом преноса топлоте са попречном ерозионом цијеви је ниска, отпор протока је велики, често узрокован оштећењем вибрација која је изазвана флуидом. Да би се решио проблем вибрација цјевовода за пренос топлоте, нафтна компанија Пхилипс у 20. вијеку, 70 година развила је гумени измјењивач топлотне измјене, измјењивач топлоте није решио само проблем вибрације, страна протока флуида Коефицијент преноса топлоте протока бара Простирка измјењивача топлоте је око 30% већа од оне у традиционалном заптивном пртљажнику, а пад притиска шкољке је смањен за 50%.

Ова врста карактеристика перформансе су:

(1) може ефикасно подржати сноп цијеви, како би се избјегло појављивање снопа вибрационе цеви индуковане флуидом (осим типа "цевчасте рупе");

(2) површина попречног пресјека отвора за плочу је мања од подручја шкољке, тако да се брзина течности стране гранчице може подесити;

(3) различити облици рупа имају "млазни ефекат" на течност, брзина млазног флуида је висока, а спољни зид цеви је директно испиран, чиме се повећава турбуленција течности и проређује гранични слој течности зид цеви, чиме се ефикасно ојачава пренос топлоте љуске, Погодно за течност средње и ниске вискозности и број Реинолдс-а није превелики број случајева. Заптивка за спирални преклопник за топлотни измјењивач може се подијелити на једноструку спиралну гажицу заптивача топлоте и бочни измјењивач топлоте. Заптивка за спиралну топлотну шипку је постављена паралелно са конвенционалном преклопном плочом, а њене одбојнике формирају спиралну конструкцију једни са другима. Свака плоча за одбрављивање је под углом према смеру протока течности шкољке. Течност врши спирално кретање, може смањити плочу цеви и љуску између тачке скалирања, чиме се побољшава ефикасност преноса топлоте. Механизам проширења заптивача топлотног измјењивача спирале је да узорак протока у спиралном каналу смањује стварање граничног слоја, а коефицијент преноса топлоте је значајно повећан.

Guangzhou Jiema toplote Exchange opreme Co., LtdTelefon: +86-20-82249117