Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj
Отпорност на температуру, притисак и корозију
Jul 11, 2017

С обзиром да се примјена гумених измјењивача наставља да се шири, различити медији и процеси имају различите захтјеве температуре, притиска и корозије. Желите да користите сат "универзални" заптивач да бисте се прилагодили свим околностима, очигледно није могуће, али треба га користити у различитим ситуацијама са различитим материјалима заптивке. Обично се користи облик профила за шест редова. Заједничке врсте заптивки су природна гума, клоропренска гума, ЕПДМ гума, силиконска гума, флуор-гума, азбестна влакна. Заптивка заптивача топлине у употреби цурења, прелома, старења и других појава, које треба заменити.

Замена треба извршити у сљедећем редоследу.

Уклоните коришћену заптивку. Имајте на уму да приликом демонтаже не сме бити гребања у бртви.

② са ацетоном, бутаноном или другим кетонским растварачима, уклоните затезач унутар бртве.

③ чистом тканином или памучном предивом Сассафрас чистом заптивком и заптивком.

④ Положите лепак равномерно на прорез заптивача.

⑤ ставите чисту нову заптивку на плочу.

Гаскет за измјењивач топлоте

1, конвенционални услови, најчешће коришћени лепак користе се 801 лепак, за лепљење плоче и јастучићи имају добар фиксни ефекат, али су недостаци велики.

2, притисак, температура није врло високе услове, узимајући у обзир трошкове случаја, можете користити "брат два добра" силикон заптивног лепка.

3, најбољи избор лепка 3М-4799. Ово је црно мекано, када је гумени измјењивач топлоте заглављен након што се не стврдне, нарочито за високе температуре, високе притиске, високе корозивне услове, али релативни трошкови ће бити већи.

Напредни дизајн плоче

Напредни дизајн плоче је примена ЦАД / ЦАМ технологије, са напредним процесом пресовања, тако да плоча има врло високу тачност, тако да се користи тањи лист за побољшање ефикасности преноса топлоте.

Област Схунт

Да би се олакшала конфигурација, модерни измјењивач гаса би преузео употребу једностраног преузимања. Да би се у потпуности искористила сва област преноса топлоте, мора се осигурати да се течност равномерно распоређује по целој плочи. За широку плочу, али и за обезбеђивање равномерне дистрибуције. Још једна значајна карактеристика је пад са ниским притиском који омогућава већи пад притиска за пренос топлоте ради постизања вишег коефицијента преноса топлоте.

Плоца у бртви измјењивача топлоте игра улогу компоненти преноса топлоте, пренос топлоте углавном врши група плоча, подручје преноса топлоте плоча такођер директно одређује степен преноса топлоте, то је измјењивач топлотног измјеничника незаменљива важна компонента. Како су услови рада различити, сусреће се са различитим медијским преносом топлоте, како би се постигао потребан ефекат преноса топлоте, што резултира употребом различитих материјала и различитих типова стања плоча.

1, од плоче до материјала, плоча се може подијелити на плочу од нехрђајућег челика, плочу легуре титана и титанијум паладијума, плочу Хастеллои легуре, плочицу никла, молибденску плочу и друге плоче.

2, са становишта величине тачака плоче, плоча се може подијелити на велику углу плочу и мали угао плоче.

3, од плоче до дубине утора, плоча се може подијелити на плочу дубоког жлеба и плитку плочу.

4, група плоча је динамичка компресиона плоча, фиксна плоча за компресију, водилица, доњи водилица и бројни вијак који су једнако фиксирани у раму измјењивача топлоте, како би се постигао измјењивач топлоте измјењивача топлоте.

Guangzhou Jiema toplote Exchange opreme Co., LtdTelefon: +86-20-82249117