Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj
Отпорност на топлотну измјењивачку температуру, отпорност на притисак и отпорност на корозију
Aug 10, 2017

Гаскет за измјењивач топлоте

1, нормални услови рада, општа употреба лепка се користи 801 лепак, за везивање плоче и јастучићи имају добру фиксну улогу, али недостатак је у томе што је оштар.

2, притисак, температура није врло висок радни услови, узимајући у обзир трошкове случаја, можете одабрати "два добра" силиконска заптивна лепка.

3, Ово је црна меки шљака, када се заптивена гумица измењивача топлоте неће доћи након сушења, посебно погодна за високотемпературне, високотлачне, корозивне високе радне услове, али релативни трошкови ће бити релативно високи.

Напредни облик дизајна

Напредни дизајн плоче је примена ЦАД / ЦАМ технологије, са напредном технологијом за сузбијање, тако да плоча има врло високу прецизност, па је употреба танких плоча за побољшање ефикасности преноса топлоте.

Област Схунт

Да би се олакшала конфигурација преузимања, савремени увоз и извоз измењивача топлоте узимају једнострано. Да бисте у потпуности искористили све области преноса топлоте, неопходно је осигурати да се течност равномерно распоређује по целом листу. За широку плочу, такођер, моћи ћете осигурати равномерну дистрибуцију. Још једна значајна карактеристика је пад са ниским притиском, који омогућава већи пад притиска за пренос топлоте, чиме се постиже већи коефицијент преноса топлоте.

Плоца у плочастом измењивачу топлоте игра улогу компоненти преноса топлоте, пренос топлоте је углавном преко групе плоча да се заврши, плоча за пренос топлоте такође директно одређује степен ефекта преноса топлоте, то је неопходан део плочастог измењивача топлоте. Због различитих услова рада, гумени измјењивач гаса ће се сусрести са различитим медијским преносом топлоте, како би се постигао жељени ефекат преноса топлоте, избор различитих материјала и различитих плоча ситуације.

1, од плочастог материјала да се подели, плоча се може подијелити на плочу од нерђајућег челика, плочу легуре титана и титанијум паладијума, плочицу ХА легуре, плочицу никла, молибденску плочу и друге плоче.

2, од величине тачке плоче, плоча се може подијелити на плочу великог угља и малу углу плоче.

3, од дубине жљебове плоче, плоча се може подијелити на плочу дубоког жлеба и плитку плочу.

4, група плоча је активна тлачна плоча, фиксна тлачна плоча, горња вођица, доња вођица и мноштво вијака се равномерно причвршћују у рам измјењивача топлоте, остварујући измјену топлоте измјењивача топлоте плоче.

Како се подручје примјене плочастог измењивача топлоте проширује, постоје различити захтјеви температуре, притиска и отпорности на корозију за различите медије и процесе. Очигледно је немогуће користити "универзални" заптивач да би се прилагодиле свим ситуацијама, а различити материјали би требало користити за различите ситуације. Најчешће коришћени облик пресека преграда је шест граничних линија. Најчешће коришћене заптивке су природна гума, неопрен, ЕПДМ, силиконска гума, флуор гума, влакна азбеста и тако даље. ПЛОЧА ТОПЛОТНИ ИЗМЕЊИВАЧ у употреби у случају цурења, прелома, старења и других феномена, треба благовремено заменити.

Замене треба извршити у сљедећем редоследу.

① уклоните оплату за отпад. Пажња не сме бити уперена у огреботине гребена у огреботинама.

② користите ацетон, бутанон или друге кетонске раствараче да бисте уклонили преостале гуме у зупчанику заптивача.

③ са чистом тканином или памучном прешом обришите жлеб и заптивач заптивки.

④ лепак се равномерно наноси на жљеб заптивки.

⑤ чиста нова заптивка на плочи.

Guangzhou Jiema toplote Exchange opreme Co., LtdTelefon: +86-20-82249117