Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj
Измењивач топлоте редовно чистите како бисте очистили било какво оштећење
Sep 30, 2017

Најбољи аутоматски систем за чишћење цеви за топлотни измјењивач и кондензере

Кондензатори или цеви за измењиваче топлоте захтевају редовно чишћење како би очистили било какво оштећење. Аутоматски систем за чишћење цевовода у нормалном раду система ради постизања ове функције. Чувајте цев у оригиналном стању без прекида рада.

Систем за аутоматско циркулисање цеви користи високу фреквенцију за чишћење топлотног измјењивача или кондензатора како би се избјегла нечистоћа и прљавштина. Четкица се убацује у измењивач топлоте и помера се горе и доље унутар цеви помоћу обрнутог протока кроз обрнути вентил. Било који преципитат може се уклонити системом за чишћење и затим очврснути и чувати у чистом стању тако да се ефикасност измењивача топлоте увек одржава на највишем нивоу.

Аутоматске компоненте система за чишћење цеви

Дизајниран је да задовољи све дизајниране компоненте измењивача топлоте:

четка за чишћење. Стандардна четка израђена од жице од нехрђајућег челика, најлонских чичака и ПЕ капице, погодне за температуру до 60 степени Целзијуса у води. Стандардна величина је пречника 10-24 мм. У зависности од нивоа прљавштине расхладног торња, ове четке се могу користити 3-5 година. За посебне апликације могу се користити различити материјали.

Ухваћивач се лако може уклонити из утичнице када се прегледа, замени или поново користи. Закључајте рад како бисте осигурали све четке на крају цеви. Величина хватача је различита да задовољи све стандарде пречника цеви.

Реверзни вентил. Номинална брзина протока специјалног регулационог вентила је 50м³ / х до 3000м³ / х, а номинална величина је од 80мм до 600мм.

контролна кутија. ИП55 контролна плоча носи компоненте потребне за аутоматско управљање. Можете да подесите било који циклус чишћења 15 минута и 24 сата. Позиција је поправљена пре испоруке. Остали циклуси чишћења могу се покренути ручним пребацивањем.

Погон. Компактни вишефункцијски погон са прекидачем прекидача и регулацијом момента у ИП55 кућишту. Ручни хитни рад.

Системи аутоматског повратног протока и проточне цеви, кућишта или панели и прекидачи рамова. С обзиром на то да пре-филтрирање уклања само велике честице, мале плоче, као што су муља, пијесак, блато и друге суспендоване чврсте материје улазе у плочасти измењивач топлоте и сабирају се између плоча, узрокујући зачепљење и охрабрујуће загријавање и пражњење.

Прекидни вентил аутоматског система за чишћење цеви може се лако инсталирати на довод и повратну цев. Без прекида рада, повремено кроз протока топлотног измењивача неко време. Након отприлике минута, ток се враћа у свој нормалан правац. Повратак се периодично испира аутоматским системом за повратно пражњење, сакупљене чврсте супстанце се уклањају и дозвољено је чишћење операције чишћења.

Guangzhou Jiema toplote Exchange opreme Co., LtdTelefon: +86-20-82249117