Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj
Смањење оперативних трошкова и смањење максималне потрошње енергије су све добре
Nov 01, 2017

Топлотни измјењаци углавном се користе у измењивацима топлоте. Топлотни измјењивач је енергетски уштеда опреме која се користи за обнову енергије вјетра издувних гасова за климатизацију. Главне компоненте су кућиште шкољке, језгро измењивача топлоте и филтер. Због кориштења особина преноса топлоте у материјалу језгра топлотног измењивача, стога се примјена клима уређаја може користити у љетном периоду, када се прелиминарно осуши сувим свежим ваздухом, у зимском предгријавању свежег ваздуха за влажење, тако да оптерећење свежег ваздуха значајно смањује , чиме се штеди енергија потрошње топлотне енергије и система хлађења, мања величина система, уштеда оперативних трошкова и смањење максималне потрошње енергије. Целокупна ефикасност размене топлоте и структурне карактеристике језгра топлотног измењивача, кроз волумен вјетра, кроз језгро двије равни односа ваздуха и параметара вјетра.

Чишћење измјењивача топлоте

1. Изолирајте систем опреме и испразните воду из измјењивача топлоте.

2. Коришћење цевовода за чишћење воде високог притиска задржаног у муљу, алгама и другим нечистоће, затвореним системима.

3. Поставите куглични вентил између изолационог вентила и измењивача (не мање од 1 инча = 2,54 цм), а улаз и излаз треба уградити.

4. Повежите транспортну пумпу и прикључни вод, тако да се средство за чишћење пумпа са дна измјењивача топлоте и тече са врха.

5. Почните пумпати потребни Фосцхтек чистач у кондензатор (пропорција се може прилагодити према специфичним околностима).

6. Чишћење циклуса до препорученог времена чишћења. Како циркулација напредује и седименти се растворе, гас који генерише реакција ће се повећати, а вишак ваздуха треба испуштати у било ком тренутку кроз вентил за испуштање. Пошто се ваздух испуштају, простор у измењивачу топлоте ће се повећати, а може се додати и одговарајућа вода, а не на почетку, што би могло довести до преливања воде.

7. У циклусу за проверу ефикасности средства за чишћење, можете користити одређивање ф-тест папира. Ако раствор остаје у пХ вредности 2-3, онда детерџент остаје на снази. Ако вредност пХ средства за чишћење достигне 5-6, треба додати одговарајућу количину детерџента Фосцхтек. Пх вредност коначног раствора остала је непромијењена у трајању од 30 минута на 2-3, што је доказало да је ефекат чишћења постигнут. Напомена: Средство за чишћење Фосцхтек-а може се рециклирати након поновног коришћења, емисије ће изазвати отпад.

8. Након што се постигне време чишћења, раствор за чишћење се рециклира. Поново исперите измјењивач водом док не буде неутралан, а вриједност пх је $ број.

9. Након што се чишћење може укључити и покренути. такође може потиснути тест да би видио да ли постоји феномен цурења. Ако постоји цурење, можете користити Сједињене Америчке Државе Ка вах Полимер композитне материјале за заштиту од поправака и може значајно продужити век трајања опреме.

10. Након стабилности опреме, обратите пажњу на тренутни проток медија, радни притисак, ефикасност преноса топлоте и друге податке.

11. Упоредите промену пре и након чишћења, можете израчунати трошак трошкова електричне енергије и угља за сваки сат који предузеће спашава и повећава ефикасност производње, ово је компензација вриједности коју Ентерприсе користи Фосцхтек технологију.

12. Исти начин рада такође се може користити за чишћење плочастог типа расхладног уређаја.

13. Ако предузећима је потребна опрема за третирање пасивних мембрана, могу се радити према следећем поступку: пасивирање мембранског средства у складу са препорученом пумпом односа разређивања у опрему (истовремено у циркулацији теста ), према препорученом временском циклусу, потапању, детекцији ефекта мембране (метода црвене тачке или метода плаве тачке); Вода испирати у неутралан (пх вриједност $ број).

14. Након завршетка пасивног филма, најбоље је користити вентилациону опрему као што је вентилатор, како би се систем осушио, како би се осигурала и побољшала ефекат пасивационог филма.

Guangzhou Jiema toplote Exchange opreme Co., LtdTelefon: +86-20-82249117