Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj
Плоча измењивача топлоте има веома високу ефикасност Хеат Трансфер
May 26, 2017

Плочасти размењивач топлоте је течно - течно, течност - паре за идеалног размену топлоте опреме. То је сигурно валовитог облика одређеног броја колона лима стека који су израђени од нове врсте ефикасног измењивача топлоте. Дакле, употреба плоча топлоте одржавања размењивача и методе поправки смо сви упознати са тим? Данас и највише хладне бактерије заједно да сазнате о томе!

Принцип плочасти размењивач топлоте структура:

Одвојиви размењивач топлоте се формира притиском мноштво ребрастих листова у редовним интервалима, окружен заптивке и притисну заједно са оквиром и завртња компресије. Четири угла плоче и заптивке формирају Пипинг течности и цевовод, а истовремено рационално одвојити топле и хладне течности, тако да свака плоча у протоку са обе стране тока, кроз плочу за размену топлоте.

Основна подела плочастог размењивача топлоте Под нормалним околностима, ми углавном по структури разликовати плоча измењивача топлоте, то јест, према стању да разликује, могу се поделити у четири категорије: ① скида плочасти размењивач топлоте (такође познат као заптивке Оф плоча измењивач топлоте), ② Плочас топлоте, ③ спирална плоча измењивача топлоте, ④ цоил хеат екцхангер (такође познат као саћа измењивача топлоте). Међу њима, варење размењивач топлоте подељен је на: полу-заварене плочастог размењивача топлоте, сви заварен плочасти размењивач топлоте, плоча и схелл топлоте, лемљење плочасти размењивач топлоте.

Плочасти размењивач топлоте цомпоситион

Плате измењивач топлоте преносом топлоте плоча, заптивач, компресије плоча, стезних завртања и друге главних компоненти.

Површина размењивача топлоте плочи притисне у валовитог или корито типа за повећање крутости плоче, повећавају турбуленције флуида и побољшати ефикасност преноса топлоте. Њени материјали су углавном од нерђајућег челика, бакар, алуминијум, алуминијум, титан, никл и тако даље. Цорнер рупе на угловима угловима улогу повезивања канала.

Радни медијум се испреплетени у ужем и деликтне пролаз формиран између плоча и размене топлоте се врши. Као плоче су монтирани у рикверц једни са другима, хиљаде контаката формиране од стране набора секу једни друге, тако да течност циркулише око тих контаката, што је резултирало у јаком поремећаја, што доводи до топлоте веома висок коефицијент преноса, Ефикасност пренос топлоте и капацитет притисак.

Guangzhou Jiema toplote Exchange opreme Co., LtdTelefon: +86-20-82249117