Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj
Притисак пловила побољшавају механичке особине материјала
Sep 30, 2017

На локацији за производњу посуде под притиском инспектор треба да тестира облик и геометрију посуде под притиском и делова у складу са цртежима и техничким захтевима. Облик и геометрија посуде под притиском и делова морају испуњавати цртеже дизајна, техничке услове и захтеве релевантних релевантних стандарда. Због тога је облик и геометрија посуде под притиском и деловима важан део процеса инспекције производа под притиском. Следеће је уводна инспекција уобичајеног коришћеног модела за производњу тлака

Посуде за под притиском имају веома широку палету употребе у индустријској производњи људи, углавном за производњу гаса или течности и могу издржати одређени притисак, важна је специјална опрема.

Топлотна обрада посуде под притиском је процес загревања, држања и хлађења металног материјала који се користи у посуди под притиском коришћењем одговарајућег извора топлоте и материјала. Без промене спољашњег облика металног материјала у случају његове унутрашње микроструктуре и дела његовог хемијског састава се мења како би се контролисале основне особине металних материјала и максимизирале његов потенцијал за игру.

Компоненте притиска посуде у хладном облику (или формирању температуре) обраде, деформације, тањиће ће бити у резидуалном остатку стреса и извести одређено хладно отврдњавање; ГБ150.4-2011 Члан 8.1 случаја Јасно је дефинисано да чланак има значајно побољшање у односу на ГБ150-1998 и његов концепт је ближи одговарајућим одредбама АСМЕ Волуме ВИИИ, Волуме И, уводећи концепт деформације, узимајући у обзир медији, стресна корозија, редчење итд. Сложенији су, у ствари, научни и није тешко одредити обрачун.

Међутим, овде постоје два нејасна питања: ① термообликовање је изузети топлотни третман једног од услова, а термоформинг контролна температура није јасна; ② топлотни третман температуре топлотне обраде како контролирати;

Уобичајено се верује да температура регулације термоформирања може да се односи на нормализујућу температуру, односно 850 ~ 930 ° Ц, а радни комад на температури финалног формирања треба да буде гарантован на 850 ° Ц или више може се сматрати термообликовањем; услови облике главе који се лакше примењују, (осим за употребу посебних програма), препоручује се да се дебелозидни цилиндар хладно обликује (или формира температура) након топлотне обраде начина формирања обраде.

Посуде под притиском се користе у широком спектру индустрија, са способношћу да издрже хемијске реакције или физичке реакције, преносе топлоту, одвајање и функције складиштења у енергетској индустрији, научним истраживањима, војном инжењерству и петрохемијском инжењерству и другим индустријама. Кључни положај За побољшање перформанси посуде под притиском, од побољшања механичких особина материјала до антикорозних својстава и на крају се огледа у побољшању сигурности посуде под притиском; с друге стране, производиће раствор водоника, распршивање паљбе, одуговлачење пуцања, корозију од стреса и друге факторе који озбиљно утичу на његове безбедносне перформансе. Наравно, овај чланак није разматрао процес обраде топлоте, вријеме топлотне обраде, окружење пећи, контролу температуре, контролу времена, контролу брзине грејања и хлађења, контролу тест плоче за топлотну обраду и друге аспекте су главне компоненте технологије обраде топлоте, потреба да употребимо исти ригорозни став према.

Guangzhou Jiema toplote Exchange opreme Co., LtdTelefon: +86-20-82249117