Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj
Selekciju i obračun
Dec 21, 2016

Tablica tip selekcije

Tanjir ili meh tipa utvrđuje u skladu sa praktičnim potrebama toplote. O situaciji malih protoka, omogućavajući niskog pritiska baci, trebalo bi da koristite manji otpor obrazac, u suprotnom Odaberite otpor tanjir tipa. Prema pritisak i temperatura fluida situacije, određuju se odstranjuje ili je brazed. Kada određivanje obrazac ne može biti izabrana navlake su premali tablice, kako bi se izbeglo prekomerne tablice, tablice brzina je mala, koeficijent prolaza toplote je prenizak za veću izmenjivače treba da posvete više pažnje ovog problema.

Izbor procesa i toka

Proces se odnosi na medij u izmenjivače na tanjir u istom pravcu protok od skupa paralelni tok, tok pločasti razmenjivač toplote u Dau u kanale za protok koji se sastoji od dva susedna tablice. Pod normalnim okolnostima, nekoliko kanala povezani u seriju ili paralelno da formira različite kombinacije toplih i hladnih medija kanal.

Obradi kombinacije prema izračunavanje otpora toplotni transfer i tečnost, zahtev da se utvrdi da su ispunjeni uslovi za proces. Pokušavam biti hladno ili protok tople vode u na koeficijent prolaza toplote convective jednako je sa ili blizu da biste dobili najbolje rezultate. Convective koeficijent prolaza toplote na povrsini prenos toplote na obe strane je jednak ili blizak je koeficijent prolaza toplote za veća vrednost. Pločasti razmenjivač toplote između brzina opseg, ali u trenutku izračunavanja toplotni transfer i tečnost otpora, da biste izračunali prosečnu brzinu. Od andquot; uandquot; ima fiksnu proces preuzeo presovani odbor, lako rastavljanje.

Guangzhou Jiema toplote Exchange opreme Co., LtdTelefon: +86-20-82249117