Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj
Волумен измјењивача топлоте Висока тврдоћа, висока турбидност, одличне перформансе
Jul 01, 2017

Како одржавати Волуме Хеат Екцхангер?

Кингда заштита животне средине за централно гријање измјењивача топлотне енергије, углавном за обезбеђивање квалитета воде и додавање скале и инхибиције корозије, као и исправна опрема за сигурно чишћење уређаја за чишћење како би се ојачала управљање дневним третманом воде, биће у могућности да олакша измјењивач топлоте скалирање плоча и проблеми са корозијом. Да би се максимизирало продужење трајања опреме за пренос топлоте и постигла добра социјална и економска корист.

Прво, свакодневно управљање одржавањем

1, како би се спријечило формирање ваге, корозије

Постоје два главна начина: један је да омекшава воду као вода, смањује калцијум и магнезијумове ионе и хлоридне ионе воде, али ове високе оперативне трошкове и потребу строго да прате систем чврстоће циркулације воде, пХ, алкалитет, хлорид, суспендован чврсте материје и друге главне техничке индикаторе, благовремено прилагођавање; најчешћа метода је да директно користите воду из воде за додавање воде, у систему који се убацује плус инхибитор корозије, како би се спречило стварање калцијумове и магнезијумске скале и корозија.

Кингда истраживање животне средине и развој кд-366 супрамолекуларног инхибитора корозије, преко супрамолекуларне идентификације лијека и селективне монтаже, стварање површине метала од нано-мембране супрамолекуларне мембране, слично ефекту површинског листа, Може одбити да загади , спречити корозију, мијењати традиционални стабилни третман воде за третирање површинске супрамолекуларне мембране. Кд-366 стабилна природа, висока отпорност на високе пХ вредности, висока тврдоћа, велика замућеност, одличне перформансе, систем може бити високе концентрације природног пХ у вишеструким операцијама, општи квалитет воде, К вриједност до 10, К = 2 ~ 3) уштеда воде 3 до 5 пута. Може бити корозивна корозија, али и расипана скала, карбонат, фосфат, сулфат, магнезијум силикат и тако даље имају одличне перформансе инхибиције.

2, да би се искључила или смањила циркулациона вода у суспендованим чврстим материјама и другим нечистоће

У динамичној циркулишној води, суспендоване чврсте супстанце укључују блато, остатке, прах, биолошке слузове и производе за корозију опреме као што су оксид железа, оксид бакра и тако даље. Разуме се да у надопуњавању воде и повратних линија на додавање филтера и редовно чишћење можете уклонити део великих честица суспендованих нечистоћа. Пуштати у рад рано, систем вратити на јачање наводњавања, канализације. За испразњење корозијских производа током испада и за изградњу преосталих нечистоћа. А свакодневни рад би требао бити редовна канализација, смањити суспендиране нечистоће.

3, подесите одговарајућу брзину протока

Колико год је то могуће, обезбедити да дистрибуција протока унутар Волуме Хеат Екцхангер треба да буде равномерна, како би се избегао велики градијент брзине како би се обезбедила равномерна расподела температуре; да би се осигурало разумно пада притиска и не би изазвало корозију под претпоставком повећања протока помаже у смањењу прљавштине, под корозијом.

Друго, чишћење је смањило количину топлотног измјењивача

Унутрашњи плочасти измењивач топлоте се може користити за растављање начина чишћења, али неадекватност радне снаге која је потребна за демонтажу великих, дугих времена и са повећањем броја демонтаже ће узроковати старење печата и плоче неједнако Деформација и остали проблеми. И увоз плочастог измењивача топлоте за тип заваривања цијелог типа не може се опрати, тако да чишћење онлине циклуса постаје систем централног гријања за рјешавање плоче. Замућење топлотног измјењивача блокира најлепшем третману.

Guangzhou Jiema toplote Exchange opreme Co., LtdTelefon: +86-20-82249117